Skip to main content

Портал вакансій для медичних працівників від МОЗ

Минулого року МОЗ на своєму сайті запустило розділ «Портал вакансій для медичних працівників» – аби допомогти кожному медику, хто потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить.

Упродовж перших місяців було розміщено понад тисячу вакансій з різних регіонів країни, 20% яких наразі успішно закриті. Такі приклади ми наводили неодноразово. Наприклад, про хірурга та анестезіолога із Запорізької та Донецької областей, які працевлаштувалися в Таращанській лікарні на Київщині.

Станом на зараз для медичних фахівців на сайті подано близько 200 активних вакансій, і  їхня кількість змінюється щодня.

Портал вакансій медичних працівників є простим та зручним у користуванні. Кандидати можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями. А саме:

  • Щоб знайти вакансії у бажаному регіоні, медик може скористатися фільтром за областю, вказавши необхідну у полі «Область».
  • Заклади охорони здоров’я можна відфільтрувати за формою власності та обрати з-поміж державних, комунальних, приватних тощо.
  • Вакансії можна фільтрувати і за посадою. Для цього слід вибрати необхідну посаду з випадного списку. Фільтр автоматично їх відсортує за запитом та видасть усі відповідні.

В описі вакансії міститься вся необхідна інформація, включно з вимогами до кандидата, розміром заробітної плати та додатковими перевагами.

«Через війну тисячі українських медиків стали внутрішньо переміщеними особами. З огляду на нове місце проживання, нові життєві обставини через портал вакансій якраз можна вибрати пропозиції, що підходять. І не потрібно переглядати загальні сайти з пошуку роботи, достатньо цього спеціалізованого розділу. Крім того, вакансії подають заклади охорони здоров’я будь-якої форми власності звідусіль. У вакансії описані посадові обов’язки, кваліфікаційні вимоги, умови оплати праці та інші додаткові переваги (службове житло, проїзд, соціальний пакет…)», – говорить заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

МОЗ запрошує тих, хто шукає роботу, користуватися цим порталом та закликає роботодавців активно розміщувати вакансії, адже так разом зможемо посилити медичну систему в боротьбі проти ворога!

https://work.moz.gov.ua/